Home Magazin Dječak sav novac troši na pse lutalice koje hrani! (VIDEO)

Dječak sav novac troši na pse lutalice koje hrani! (VIDEO)

4 min read
0
0
122

Ken Amante živi na Filipinima. Dolazi iz obitelji srednjeg sloja, ali su njegovi roditelji prije bili iznimno siromašni.

Čim je Ken bio dovoljno velik, roditelji su mu ispričali kako su uspjeli pobjeći od siromaštva. Njihove priče imale su velik utjecaj na njega.

Zbog njih je uvijek htio pomoći drugima kako god bi mogao misleći na ljude koji su pomogli njegovim roditeljima. No jedna stvar ga je najviše privukla.

Njegovom je ulicom lutao čopor uličnih pasa. Neki su mislili da su te životinje samo štetočine. No Ken je mogao vidjeti da su to samo nesretna bića tako da im je odlučio pomoći.

Kenovi roditelji postali su vrlo sumnjičavi nakon nekog vremena jer su primijetili da mu treba mnogo više vremena da se vrati kući iz škole te nikada nije imao dovoljno džeparca da kupi igračke i druge stvari koje je htio.

View this post on Instagram

here's more ben and ken [clip and pics from yesterday]

A post shared by Happy Animals Club (@happyanimalsclub) on

Jednog dana Kenov je otac odlučio potajice promatrati svog sina na putu iz škole. Kada je saznao što mu sin čini, srce mu se otopilo.

Najprije je Ken otišao u trgovinu. Izašao je sa nekoliko konzervi hrane za pse.

View this post on Instagram

shades and hyena took a sun bath together

A post shared by Happy Animals Club (@happyanimalsclub) on

Tada, kada je došao u svoju ulicu, bi mu prišao čopor pasa. Ken bi tada oprezno rasporedio hranu za sve životinje.

Kasnije je Kenu otac otkrio kako ga je vidio te da je jako ponosan na njega. To je Kena jako razvedrilo te je otkrio da je psima dao i imena: Whitey, Blackie i Brownie. On već nekoliko mjeseci hrani napuštene životinje. Najprije mu je prilazio samo Whitey, ali sada to čine i druga dva psa.

Kenov otac je podijelio sliku i priču svog sina na Facebooku te je uskoro mnogo ljudi odlučilo pomoći Kenu. Počeli su mu slati novce kako bi mogao hraniti pse. Zapravo, Ken i njegova obitelj su primili toliko mnogo donacija da su shvatili da mogu učiniti mnogo više od hranjenja tri psa. (novizivot.net/Foto:print screen novizivot.net)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Znate li ko je u pitanju? Evo ko je pjevačica sa slike!

Lepa Brena rođena je 1960. godine u Tuzli, a svoju karijeru započela je sa “Slatkim …