Home Magazin ISPOVEST! Zvanice su se zgrozile zbog onoga što je mladoženjina majka uradila…

ISPOVEST! Zvanice su se zgrozile zbog onoga što je mladoženjina majka uradila…

3 min read
0
0
105

Mladoženjinu majku osudili su korisnici društvenih mreža jer se nakon ceremonije venčanja iz svečane haljine presvukla u trenerku. Jedan od Korisnika je na Fejsbuku ispričao da se mladoženjina majka u svadbenoj sali pojavila u trenerci pre nego što su svi gosti uopšte uspeli da se smeste.

Zvanice su se zgrozile zbog onoga što je gospođa učinila, a fotografije na kojima ona ležerno stoji u crnoj trenerci osvanule su u FB grupi “That’s It I’m Wedding Shaming”. “Ja sam totalno šokirana nakon što sam bila na predivnom (i glamuroznom) venčanju, koje se pretvorilo u W*F! Da, ovo je mladoženjina majka u trenerci”, napisala je jedna gošća pored fotografije.

“Znači, još nije bilo ni torte, ni večera nije bila gotova. Ona se doslovno presvukla u je*enu trenerku čim je započelo svadbeno slavlje. Mene je sramota u njeno ime i žao mi je mladenaca. Fotografije torte, prvoga plesa, večere i bacanja bidermajera upropastila im je nesavesna majka”, objasnila je gošća na Fejsbuku.

Iskaz nepoštovanja prema mladoj

“Njena užasna ćerka i zet isto su došli u trenerkama i rano su otišli sa svadbe. Ljudi su takva stoka! Nepotrebno je napomenuti da je mladina porodica takođe zgrožena ovim odvratnim činom. To je apsolutno nepoštovanje”, zaključila je neimenovana žena, a njena objava imala je stotine lajkova. (Kurir.rs/The Sun/Foto: Printscreen/Facebook)

 

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da kon…