Home Magazin MAJKA JU JE IZBACILA IZ KUĆE SA 17 GODINA: Potrošila 60.000 eura da ne liči na nju!

MAJKA JU JE IZBACILA IZ KUĆE SA 17 GODINA: Potrošila 60.000 eura da ne liči na nju!

3 min read
0
0
361

Britanka iz Birminghama uložila je 60.000 eura na operacije lica kako ne bi izgledala kao majka koja ju je ostavila kada je bila tinejdžerka.

Ova 30-godišnjakinja je do sada ugradila implantate u obraze, “napumpala” usne i ugradila implantate u gr*di. Čak je i operisala je nos iako je imala komplikacije sa disanjem. Ali, to je nije spriječilo. Do sada je imala 15 zahvata.

“Imala sam rinoplastiku i cijeli nos mi propao u sredini, jedva sam mogla disala. To mi se događa i danas kada džogiram ili nešto radim. Uglavnom, mogu da dišem, ali ne kao što sam mogla prije kada su mi nosnice bile veće”, rekla je Star.

Osim fizičkog izgleda, Star je promijenila i ime. Zvala se Stejsi ali je promijenila ime kada ju je izbacila iz kuće sa 17 godina. Stejsi je bila prisiljena da živi u hostelu. Priznala je kako je mrzila svoj odraz u ogledalu jer je dosta sličila na mamu, a te operacije su bile jedini način da se distancira od svoje bolne prošlosti.

“Ne želim uopšte da ličim na nju. Otac mi je često govorio kako izgledam baš kao ona. Moje staro lice predstavlja moju prošlost, svu moju nesreću i negativnost. Moja majka i ja sada nemamo nikakav odnos ni u kojem smislu. Zbog toga sam i promijenila izgled. Bila sam puna mržnje prema njoj i nisam htjela uopće izgledati poput nje. Uspjela sam to. Sada niko ne može reći da izgledam kao svoja majka”, objasnila je Star.

Kaže kako se ni sama nekad ne prepozna u ogledalu, ali svejedno planira zategnuti lice, napraviti liposukciju i dodatno operisati gr*di.

“Nastaviću sa promjenama jer nikada nisam srećna, priznala je Britanka čiji bi dečko bio najsrećniji da prekine s operacijama. (novi.ba/Foto:Print screen novi.ba)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

ZAMANTAT CE VAM SE OD CIFRE! Pogledajte šta su Dalila i Dejan kupili kucnom ljubimcu!

Dalila Dragojević duguje rijalitiju 50.000 evra, kao i njen suprug Dejan, a sada se pohval…