Home Magazin Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

3 min read
0
0
1,142

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da konačno imaju vremena za sebe i svoje potrebe, te niko i ne sluti da se mališanima može desiti nešto opasno tokom spavanja. Sve dok svoju priču na društvenim mrežama nije podijelila Alison Johnson, majka blizanaca iz Feniksa.

Naime, Alison i njen suprug su odlučili da stave krevece Caleba i Libby jedan do drugog, kako bi oni mirnije spavali, ali ono što je zatekla jednog popodneva, progoniće je zauvijek.

“Stavila sam Caleba na popodnevnu dremku i ni u ludilu nisam pomislila da bi to moglo da bude nešto opasno. Međutim, on nije odmah zaspao, već se popeo iz svog kreveca i krenuo da pređe u Libbyin. Tokom tog pokušaja, tijelo mu je propalo u jaz između, dok mu je glava ostala zaglavljena. Dao je sve od sebe da se drži rukama za jedan krevetac, a da nije to uradio, sada bi bio mrtav”, počela je svoju priču Alison.

“Ubrzo sam ga čula kako plače i odmah sam otišla da ga provjerim, kada sam zatekla užasavajuću scenu. Da stvar bude još gora, tokom tih popodnevnih dremki se često tuširam ili radim po kući, te da sam to uradila i ovog puta, on bi se objesio”, rekla je ona.

Alison ističe kako ni u ludilu nije sumnjala da se ovo može desiti, pa je tako odlučila da podijeli ovu priču sa svim mamama, kako bi uvidjele opasnost i što prije preduzele odgovarajuće korake da zaštite svoju djecu. (fokus.ba/foto:print screen fokus.ba)

 

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

(VIDEO) UŽIVANJE! Brena i Boba pokazali luksuznu sobu! Evo šta radi Aleksandra!

Lepa Brena sa porodicom otišla je na egzotično putovanje. Brena, Boba, Filip i Stefan, kao…