Home Vijesti Mužu priznala šta se desilo! Poznati rezultati obdukcije bebe pronađene u septičkoj jami!

Mužu priznala šta se desilo! Poznati rezultati obdukcije bebe pronađene u septičkoj jami!

4 min read
0
0
1,765

APATIN – Nakon što je Srbijom projurila vest o bebi koju je u mestu Sonta, nedaleko od Apatina, mlada majka Sabrina N. (25) ostavila u septičkoj jami, saznaje se da je dete mrtvorođeno, te da nema elemenata ubistva.

Kako je iz nezvaničnih izvora potvrđeno, obavljena je obdukcija koja je pokazala da nije reč o ubistvu deteta, čak ni pri porođaju, te da zbog toga postupka najverovatnije neće ni biti.

Mlada majka Sabrina N. zadržana je u policiji tokom 48 časova, a uskoro će biti i njeno saslušanje u tužilaštvu, kada bi trebalo da bude utvrđeno i njeno psihičko stanje.

S obzirom na to da ona i njen suprug Kristijan N, koji je i prijavio slučaj, imaju još dvojicu sinova – trogodišnjeg i četvorogodišnjeg dečaka – alarmiran je i apatinski Centar za socijalni rad. U slučaju da postupak ne bude pokrenut, kao što će nezvanično biti slučaj, majka će se vratiti deci.

Kada je muž došao iz Mađarske u kojoj radi, žena mu je priznala šta se desilo – kaže izvor blizak istrazi navodeći da svoju mrtvu bebu nije sahranila, već da ju je uvila u ćebe i odložila u improvizovanu septičku jamu, objavio je Telegraf.

Ono što je u ovoj priči posebno tragično jeste podatak da je porodica već ostala bez najmlađeg člana – pre mesec i po umro im je treći, najmlađi sinčić.

– U tome nema ništa sporno. Urađena je obdukcija, dete je umrlo prirodnom smrću, od bolesti – kaže izvor.

Sumnja se i da se majka prevremeno porodila, te da je uzrok tome najverovatnije stres zbog gubitka prethodnog deteta.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je na temu sudbine ove porodice reklo da je javnost isključena, te da ne mogu iznositi detalje. (kurir.rs/foto:print screen kurir.rs)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da kon…