Home Magazin ON JE NAŠ NAJBOGATIJI PJEVAČ, NIKADA NE BISTE POGODILI, PREŠIŠAO ČAK I CECU: Ima preko 30 kuća i stanova od NEKOLIKO MILIONA EURA!

ON JE NAŠ NAJBOGATIJI PJEVAČ, NIKADA NE BISTE POGODILI, PREŠIŠAO ČAK I CECU: Ima preko 30 kuća i stanova od NEKOLIKO MILIONA EURA!

2 min read
0
0
1,533

Nije tajna kako pjevači u regionu veoma dobro zarađuju.

Pored pjevanja, neki su se odlučili na pokretanje sopstvenog biznisa, koji im donosi dodatne prihode.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega.

Pored studija Kovačević ima i restoran. Frontmen grupe “Bijelo dugme”, Goran Bregović ulaže u nekretnine, te se tako procjenjuje da u svom vlasništvu ima preko trideset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion eura.

Haris Džinović takođe voli da uloži u nepokretnu imovinu, te se takođe bavi izdavanjem nekretnina, ali i biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović.

Folker Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspešno vodi restoran i motel. Njegove koleginice, Lepa Lukić i Zorica Marković takođe su poznate kao ugostiteljke, pa imaju svoje kafane, dok džez pjevačica Lena Kovačević posjeduje poslastičarnicu.

Među estradnjacima postoje i oni čiji su biznisi propali, a Marija Šerifović je morala da zatvori poslastičarnicu koju je otvorila sa svojom majkom, Vericom. Milici Todorović je propao posao sa brzom hranom, a njenoj koleginici, Slavice Ćukteraš sa salonom jlepote, čime je željela da se bavi i Goga Sekulić, ali je shvatila da joj to ne ide. (balasevizam.novi.ba/Foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Prijeti nam katastrofa! Stiže novi val velikog zagađenja!

Prema podacima stranice AirVisual, Sarajevo će već sutra ponovo preuzeti lidersku poziciju…