Home Magazin Pjevačica prevarila muža a ono što joj je uradio pamtit će čitav život!

Pjevačica prevarila muža a ono što joj je uradio pamtit će čitav život!

3 min read
0
1
587

Po estradnim kuloarima se šuška da je Zorica Marković navodno varala bivšeg supruga i to sa kompozitorom Mišom Markovićem, a upravo on je u poslednjem intervjuu otkrio svoju stranu priče.

– Zoricu je prevara koštala braka, ali nije muža prevarila sa mnom! Pošto smo sarađivali, najlakše je bilo nas povezati – počeo je priču kompozitor za “Svet”.

– Baš u to vrijeme sam joj radio pjesmu “Zumbuli cvatu”. Zbog te moje pjesme se i probila. Svaki dan sam bio sa njom u studiju, a i privatno smo se družili. Mnogo sam joj pomogao oko ploča i generalno u karijeri. Šta je imala sa mužem, to je bilo među njima.

– Znam da ju je tukao, jednom je došlo do većeg incidenta. Valjda je on bio mnogo ljubomoran, a Zorica je tih godina stvarno dobro izgledala. Toliko je provukao kroz šake da je slomio. Ne znam da li joj je i vilica bila slomljena, jer nisam uspio da dođem do nje, ali brutalno ju je prebio. Pokušao sam da je posjetim, odmah sam otišao u bolnicu, ali nisam uspio da je vidim, jer je on bio ispred vrata. Za divno čudo, bio je jako ljubazan, zamolio me je da se vratim i da ne idem kod nje. Čak i kada sam je poslije nekog vremena video i pitao šta je sve to bilo, Zorica nije htjela da priča na tu temu. Nije joj bilo lako, pakao je prošla – prisjetio se Miša.

– Nijednoj ženi nije lako da ima čovjeka koji je agresivan, ne znam koji normalan čovjek može da opravda nasilje jačeg nad slabijim. To su bolesni pogledi na svijet! (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

ISKRENA! Đani priznao kakav mu je brak sa Slađom…

Radiša Trajković Đani ponosan je na svoju decu, sinove Miloša i Marka i ćerku Sofiju, o ko…