Home Vijesti POSLE NJEGOVE IZJAVE NA SUĐENJU USLIJEDIO JE MUK! Zavezao ženu pa je natjerao da sluša kako joj si*uje kćerku i sina…

POSLE NJEGOVE IZJAVE NA SUĐENJU USLIJEDIO JE MUK! Zavezao ženu pa je natjerao da sluša kako joj si*uje kćerku i sina…

4 min read
0
0
3,166

Tokom današnjeg suđenja Josephu McCannu, osumnjičenom serijskom si*ovat*lju, doznalo se da je majku dvoje djece vezao i prisilio da sluša vriskove kćerke i sina dok ih je oboje si*ovao.

Tada je napustio njihov dom, oteo jednu penzionerku (71) i natjerao je da automobilom vozi unaokolo dok je on tražio novu žrtvu

Nekoliko sati kasnije McCann je navodno zarobio 71-godišnjakinju i djevojčicu u dobi od samo 13 godina i se*sua*no ih zlo*tavljao, piše Daily Mail.

McCann, iz Harrowa u sjevernom Londonu, obratio se nakon ovog priznanja policiji i rekao: “Da ste me uhvatili za prva dva si*ova*ja, ostalo se ne bi dogodilo.”

34-godišnjem McCannu sudi se zbog si*ova*ja, se*sual*og zlo*tavljanja i otmice 11 žena i djece u dobi od 11 do 71 godine. Ove napade izveo je između 20. aprila i 5. maja ove godine diljem Londona, Manchestera, Lancashirea i Cheshirea.

Tokom drugog dana suđenja javnost je doznala kako je 6. maja McCann uhapšen. Naime, dan ranije je u baru u Haslingdenu upoznao majku dvoje djece i odvezao se s njom u njenu kuću. Kada su tamo stigli, vezao ju je žicom za krevet.

Zatim je probudio njenu 17-godišnju kćer i 11-godišnjeg sina i oboje ih si*ovao u susjednoj sobi. Kći je nekako uspjela pobjeći i g*la je iskočila kroz prozor te od komšija pozvala policiju.

McCann je tada napustio njihov dom, oteo jednu penzionerku (71) i natjerao je da automobilom vozi unaokolo dok je on tražio novu žrtvu. Potom je zgrabio 13-godišnju djevojčicu i prisilio stariju ženu da preuzme volan dok je on se*sua*no zlo*tavljao tinejdžerku.

Na dan hapšenja stao je na benzinskoj stanici kako bi kupio ko*dome jer je oteo dvije tinejdžerke i namjeravao ih si*ov*ti. Kada je primijetio policijski auto, zabio se svojim vozilom u drugi automobil te izašao iz vozila i počeo bježati. Tinejdžerke je ostavio u autu.

Uzeo je bicikl i pokušao pobjeći policiji, ali ga je ona ubrzo uhvatila, prenosi Index.hr. (fokus.ba/foto:print screen fokus.ba)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Vijesti
Comments are closed.

Check Also

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da kon…