Home Magazin Sa svojih 12 godina ostavljena u sirotištu! Sada posvojila šest dječaka iz sirotišta!

Sa svojih 12 godina ostavljena u sirotištu! Sada posvojila šest dječaka iz sirotišta!

2 min read
0
0
173

Jessica Benzakein je sa svojih 12 godina ostavljena u sirotištu. Dok su je mnogi pitali što planira učiniti od svog života, jer je majka izgubila pravo da skrbi o njoj, djevojčica u tim godinama nije imala odgovor.

Tada joj je objašnjeno da s 12 godina nema šanse da je posvoje jer je prestara. Tako je Jessica ostala u sirotištu do svoje 18. godine sve dok nije otišla na fakultet, gdje je boravila u jednoj maloj studentskoj sobi.

Sada, ova žena iz Milwaukeeija ima dvoje biološke djece, a sa svojim suprugom odlučila je učiniti jednu nevjerojatnu stvar – posvojila je šest dječaka iz sirotišta.

Među djecom, krvno srodstvo povezuje njih četvero – Willa (18), Cartera (14), Cyndi (13) i Buddyja (8). Malene Kendricha (6) i TJ-a (4) također veže krvno srodstvo.

Jessica je otišla u sirotište s namjerom da posvoji stariju djecu koja su braća i sestre. I sama je bila odvojena od svog brata, te je imala želju pomoći djeci na taj način.

“Svi mi govore da su ova djeca presretna zbog ovoga što sam učinila…a meni se plače. Tijekom svojih dvadesetih sam stalno razmišljala kako mi obitelj potreba, a u stvari je bila. Zbog njih postojim”, rekla je emotivna majka.

Jessica sada živi sa svojom djecom u domu kakav je oduvijek htjela. “Stalno se zabavljamo, kaos je svaki dan. Smijeh i šale su neprestane među nama.”

“Sada već dugo živimo kao obitelj, i zaista to jesmo. Nitko ne može reći suprotno”, ispričala je. (novizivot.net/Foto:Print screen novizivot.net)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Prijeti nam katastrofa! Stiže novi val velikog zagađenja!

Prema podacima stranice AirVisual, Sarajevo će već sutra ponovo preuzeti lidersku poziciju…