Home Magazin TI SI KAO TELE U ŠARENA VRATA! TI SI JEDNOSTAVNO TABULA RAZA: Karleuša UNIŠTILA takmičarku ZVEZDA GRANDA, pa je poslala kući! (FOTO)

TI SI KAO TELE U ŠARENA VRATA! TI SI JEDNOSTAVNO TABULA RAZA: Karleuša UNIŠTILA takmičarku ZVEZDA GRANDA, pa je poslala kući! (FOTO)

3 min read
0
1
778

Anđela Tanasković iz Niša izazvala je lavinu emocija u bekstejdžu izvedbom pesme “Vidovdan”, ali ni jednu emociju kod članova žirija “Zvezde Granda”. Naprotiv, ona je dobila “ribanje” od Jelene Karleuše, koja joj je objasnila da je za šou biznis potreban mozak, što je u više navrata i ranije savetovala takmičare.

“Devojka je muzikalna, ali je omašila pesme. Talentovana, ali neiskusna”, komentarisali su članovi žirija dok je devojka pevala.

“Toliko neinspirativno. Bila je jedna Džejla koja je sa takvim glasom napravila haos. Vi kopirate kandidate. Uzeti ovakve pesme nema smisla ni slušati. Ti si lepa cura i muzikalna. Čisto si pevala, ali tvoja naivnost, nameštanje glasa od jednog mentora”, rekao je Bosanac.

“Ne idem na časove”, rekla je osamnaestogodišnja devojka.

“Svi kandidati koji misle da smo mi ovde volovi, mi nećemo pasti na to da znate”.

“Ti si kao tele u šarena vrata, nisi razmišljala. Ti si jednostavno tabula raza. Jedno “mu” Ti u ovom poslu nikada uspeti nećeš”, vikala je Jelena kao sumanuta.

Za to vreme, rođena sestra i majka nisu prestale da plaču u bekstejdžu, a onda su kandidatkinju poslali kući, rekavši da je talentovana, ali neiskusna. (Kurir.rs, MV / Foto: Printskrin/Prva, Shutterstock)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da kon…