Home Magazin (VIDEO) ČIČA NAVALIO! Miki Đuričić spopao Rebeku, a kad su legli u krevet – ni Nadeždu nije tako!

(VIDEO) ČIČA NAVALIO! Miki Đuričić spopao Rebeku, a kad su legli u krevet – ni Nadeždu nije tako!

3 min read
0
0
1,091

Novinarka Rebeka Popović je svoj glas za nominaciju dala Mikiju Đuričiću, što je njega povredilo. Nakon emisije tokom koje je odlučeno da je on jedan od nominovanih oni su razgovarali o tom njenom postupku. Taj razgovor nije tekao u mirnom tonu, pa su spomenuti zadrugari odlučili da se ignorišu ostatak večeri.

Neko vreme kasnije, Rebeka je ipak otišla do Mikija koji se nalazi u sobi za rehabilitaciju gde mu je rekla da ne može da napada ljude sa kojima je ona dobra svaki put kada se posvađaju.

– Nemoj da vređaš ljude sa kojima sam dobra, praviš mi probleme, što diraš Keti, nema potrebe – rekla je Rebeka.

– Ne može ona da priča o našem odnosu. Ja nekad jedem g*vna , ali to je iz očaja. Volim što su luda – rekao je Miki na njene reči.

Na Mikijevom licu je bio širok osmeh jer je shvatio da između Rebeke i njega ipak postoji nešto što je vredno trudna i energije. Oni su se zadrlili u jednom trenutku, a taj trenutak nežnosti je Miki produžavao govoreći da ostane još malo.

– Ako budeš nastavio da me koskariš pred ljudima, neće biti dobro – zapretila je Rebeka, pa je usledio zagrljaj. Sa Nadeždom Biljić, njegovom bivšom devojkom iz prve “Zadruge”, nije bio toliko nežan – to je bio čist. (srbijadanas.com/Foto: print screen srbijadanas.com)

Load More Related Articles
Load More By F
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Jelena Karleuša pokazala svoju novu kuću od 2.500.000 eura!

Jelena Karleuša svima je pokazala svoj novi dom, vilu na Dedinju koja je pripadala fudbale…