Home Magazin (VIDEO) Djevojčica sa autizmom je imala težak dan u školi, pa je njena njegovateljica legla na pod sa njom kako bi je smirila

(VIDEO) Djevojčica sa autizmom je imala težak dan u školi, pa je njena njegovateljica legla na pod sa njom kako bi je smirila

2 min read
0
0
79

Kenlee ima 9 godina i ima autizam. Dok je jednog dana bila u kantini u svojoj školi u Alvinu, Teksas, primjetila je kako se previše stvari oko nje dešava i da ne može da se koncentriše na ono što je želila da radi. Ona ima poseban oblik autizma koji može da optereti njena čula, te ona postaje jako nervozna i uznemirna.

Ona se sa time bori tako što spusti glavu na sto u kantini i pokuša da se isključi. Međutim, ovaj put je izvadila svoju dekicu iz torbe i legla na pod. Nadala se da će sve jako brzo proći i da će se osjećati bolje.

Tada je njena njegovateljica primjetila curicu kako leži na podu i odlučila je da joj se pridruži kako bi joj pomogla. Djevojčicna majka ih je uspjela slikati i objaviti na internet, a ovoj divnoj priči saznajte više u videu u prilogu: (virealno.com/Foto:print screen virealno.com)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

DJEČAK SE SMIJE U NARUČJU MAJKE, NE ZNAJUĆI KAKAV GA UŽAS ČEKA: Potresna posljednja fotografija prije velike TRAGEDIJE!

Tragične fotografije snimljene samo nekoliko sati pre smrti majke tinejdžerke pokazuju kak…