Home Magazin (VIDEO) ŠOKIRAO SE KADA JE NA SNIMCI NADZORNE KAMERE VIDIO ŠTA MU JE RADILA U KUĆI… Upoznali su se preko interneta…

(VIDEO) ŠOKIRAO SE KADA JE NA SNIMCI NADZORNE KAMERE VIDIO ŠTA MU JE RADILA U KUĆI… Upoznali su se preko interneta…

3 min read
0
0
460

Nakon upoznavanja Ades ga je počela uhoditi te mu je poslala više od 65.000 poruka putem kojih mu je izražavala nasilje i prijetila mu. Jacqueline Ades se sada suočava s brojnim optužbama, priopćila je policija.

Jacqueline Ades (31) i nesretni muškarac su se upoznali preko interneta na stranici za upoznavanje, a vidjeli samo jednom. Šokirao se kada je na snimci nadzorne kamere vidio što mu je radila u kući!

Djevojka je uhićena u utorak zbog optužbi za prijetnje, uhođenje i maltretiranje muškarca s kojim je jednom izašla na spoj. Muškarac tvrdi da mu je Ades slala i po 500 poruka dnevno, javlja Boston news.

Nesretni muškarac ju je prošle godine dvaput prijavio policiji, nakon što je vidio njezin automobil parkiran ispred svoje kuće.

Kad je prošlog mjeseca bio na putu i od tamo gledao snimke nadzornih kamera iz svog doma, vidio je da je Ades bila u njegovoj kući. Odmah je nazvao policiju, koja je došla tamo i pronašla Ades kako se kupa u njegovoj kadi. Prošlog je tjedna navodno došla na njegov posao, tvrdeći da mu je supruga. Saslušanje na sudu trebalo bi se održati kasnije ovog mjeseca.

Ova priča nam može poslužiti kao dobra lekcija da trebamo biti puno oprezniji po pitanju upoznavanja ljudi preko interneta. (novizivot.net/foto:print screen novizivot.net)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da kon…