Home Magazin ZVALI SU GA JEZIVI STARAC: Izgledao je poput BESKUĆNIKA, a onda se odlučio na PROMJENU! Danas ga ne bi mogli PREPOZNATI!

ZVALI SU GA JEZIVI STARAC: Izgledao je poput BESKUĆNIKA, a onda se odlučio na PROMJENU! Danas ga ne bi mogli PREPOZNATI!

2 min read
0
0
198

Kada je promijenio frizuru, izgledao je potpuno drugačije, kao da je riječ o drugom čovjeku. Riječ je o čovjeku po imenu Frankie (65). Glumac iz Nju Jorka, godinama se bavio tim poslom. Zbog svog izgleda je uvijek dobijao uloge beskućnika.

Nedavno je dobio podršku svoje tetke da promijeni malo izgled, tačnije da proba neku drugu frizuru jer ga je ova previše sputavala. Nije ga bilo lako nagovoriti, ali je uspjela u tome.

Transformisali su ga i izgledao je totalno drugačije. Sigurno ste i vi gledali te emisije u kojima se rade transformacije. Pa ste ostajali u čudu kada biste vidjeli kako su izgledali nakon te promjene.

Nakon što je ovaj muškarac promijenio frizuru, izgledao je drugačije. Kao da nije riječ o istoj osobi. Ovdje vam donosimo njegovu transformaciju. Pogledajte i vi kako je izgledao prije, a kako izgleda sada i recite kako vam se čini: (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

DJEČAK SE SMIJE U NARUČJU MAJKE, NE ZNAJUĆI KAKAV GA UŽAS ČEKA: Potresna posljednja fotografija prije velike TRAGEDIJE!

Tragične fotografije snimljene samo nekoliko sati pre smrti majke tinejdžerke pokazuju kak…