Home Magazin ZVIJEZDE GRANDA: Žestok obračun Saše Popovića i Viki, ovakav rasplet NIKO NIJE OČEKIVAO! Padale su teške riječi, a onda su spomenuli SVOJ LUKSUZ!

ZVIJEZDE GRANDA: Žestok obračun Saše Popovića i Viki, ovakav rasplet NIKO NIJE OČEKIVAO! Padale su teške riječi, a onda su spomenuli SVOJ LUKSUZ!

2 min read
0
0
149

Još jedno snimanje “Zvezda Granda” je proteklo burno, a glavni akteri su ponovo bili Viki Miljković i Saša Popović.

Kako izvor koji se našao na snimanju tvrdi, sve je počelo kada je pjevačica dozivala direktora “Granda” ali je on nije čuo zbog buke u studiju. Tada je navnodno ostatak žirija počeo da je zadirkuje da je Saša kao i ij ignoriše jer ne cijeni nju i njeno mišljenje, te je Viki počela da urla na Popovića.

Nisam dužna da trpim ovo! Nisam ni glupa ni luda, ne uvažavaš moje mišljenje. Znam da si ljubomoran jer sam kupila tri stana u Beogradu na vodi. Ne brini, zvaću te na kafu čim budem slobodna da i ti malo vidiš kakav je taj luksuz! – izjavila je Miljkovićeva, kako prenosi Svet.

Saša ju je gledao u čudu, ali joj je objasnio da nema potrebe za takvim riječima jer je došlo do nesporazuma, kao i da ne bi sjedila u žiriju da je ne cijeni, nakon čega se situacija smirila. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

 

Load More Related Articles
Load More By Ams He
Load More In Magazin
Comments are closed.

Check Also

Majka zatekla užasavajuću scenu kada je stavila blizance da spavaju…

Za sve roditelje, trenutak kada stave svoju djecu da spavaju je dragocjen. To znači da kon…